KUHINJE IN JEDILNICE

Kuhinje in jedilnice

Ni pomembno, da je kuhinja samo estetska in prijetna za oko ter da sledi modnim trendom, biti mora predvsem funkcionalna.

Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo, so različni. Najbolje se obnese ultrapas, ki se dobro čisti in je na voljo v različnih dekorjih. Takšna kuhinja je moderna in hkrati nezahtevna za vzdrževanje.

Zahtevnejši kupci, ki želijo lahkotnejše linije in so jim bolj všec naravni materiali se bodo odločili za kuhinjo iz masive in furnirja. Ta se lahko kombinira z barvanim mediapanom. Vzdrževanje takšnih kuhinj potrebuje zahtevnejše vzdrževanje.

Pulti so izdelani iz ultrapasa, granitni pulti ali pa pulti iz kerocka. Z različnimi dodatki kot so ročaji, luči, steklena vrata,… dobimo veliko različnih kombinacij kuhinj.

Naše kuhinje so pravzaprav unikatne, izdelane po meri in željah vsakega kupca.

V našem salonu si lahko ogledate materiale, okovje,… in skupaj bomo ustvarili kuhinjo, ki vam bom pisana na kožo.

Galerija

kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice kuhinje in jedilnice